BandledenChristian is de benjamin van de band en speelt al gitaar sinds hij kan lopen.

Inmiddels heeft Christian een hele muzikale carrière achter de rug met verschillende bands, maar ook als singer/songwriter heeft hij aardig aan de weg getimmerd. Hoogtepunten waren optredens in het Paard van Troje en Paradiso. Met zijn solo’s geeft Christian de klassieke Rock 'N Roll nummers een modern sausje en maakt het tot een herkenbare Bony Marony sound.

Leuk feitje, Christian kreeg zijn eerste gitaar van Wim Fransen, bassist van de bekende Westlandse formatie De Francis brothers!

Piet is leadzanger van de band sinds de oprichting van Bony Marony in 2012.

Het begin van de zangcarrière kwam bij toeval tot stand!

Cees Grootscholten,  slaggitarist van Bony Marony,  en Piet zijn al ruim 50 jaar vrienden.

Cees  was al jaren actief in diverse bandjes en beschikt over een eigen oefenruimte. Tijdens een van de oefenavonden, waar Piet als toeschouwer aanwezig was, vroeg Cees aan Piet of hij niet een nummertje kon zingen, omdat de vaste zanger pas later op de avond kwam. Piet kreeg de smaak te pakken en toen later de band uit elkaar viel, besloten Cees en Piet om samen een nieuwe band te formeren. Het resultaat is “Bony Marony “ een puur Westlandse Rock 'N Roll coverband.Cees speelt inmiddels al meer dan 30 jaar gitaar en heeft al in vele Westlandse bandjes gespeeld.

Omdat Cees over een eigen oefenruimte beschikt, heeft hij als het om repeteren gaat altijd een “thuis” wedstrijd. Met een van zijn bands, The Barnplayers,  heeft Cees nog op een van de allereerste edities van Waterpop gespeeld. Cees zijn gitaarspel kan je omschrijven als rauw en ongepolijst zoals het in de beginjaren van de Rock 'N Roll werd gespeeld.  

Fred heeft  een rijke muzikale carrière. In de beginjaren vooral als bassist in een band voor bruiloften en partijen. De agenda stond toen zo vol dat hij volledig met muziek bezig kon zijn. Na deze periode heeft Fred de basgitaar aan de kant gezet en is gaan drummen. Ook bij Bony Marony heeft Fred als drummer gespeeld, maar sinds eind 2017 is hij bij Bony Marony weer terug bij zijn oude liefde de basgitaar.Richard is sinds 2017 bij de band en heeft daarmee Fred als drummer opgevolgd.

Richard heeft een jarenlange  country en Rock 'N Roll ervaring en speelde in de band ‘’Illusion’’ en later de ‘’Balance’’. Met deze “Balance” heeft hij in het voorprogramma gestaan van de Country band ‘’Savannah’’ en  de ‘’Sara Jory en Band’’, een bekende Pedal Steel speelster uit de USA.  Ook  waren ze jaarlijks te zien op de Pasar Malam in het Rock Cafe op het Malieveld in Den Haag.

Na 22 jaar Country en Rock 'N Roll gespeeld te hebben, hield de band het voor gezien en is gestopt.

Voor Richard duurde dat niet lang want na twee jaar kreeg hij toch weer de kriebels en is zo bij Bony Marony terecht gekomen.

Ineke begon met zingen op jonge leeftijd in koren en later bij verschillende bandjes. 

Na het stoppen van de  band Ambition waarmee ze op bruiloften en partijen zong kwam ze bij de countryband Illusion terecht. 

Dat werd later countryband Balance waar zij samen met Claudia ging zingen. 

Nadat deze band stopte en een doorstart met wat andere bandleden geen succes bleek te zijn dacht zij het zingen voor gezien te houden. 

Haar man Richard was inmiddels gaan drummen bij Bony Marony. Toen de vraag voorbij kwam om daar samen met Claudia te komen zingen was de beslissing snel gemaakt. 

Samen met Claudia en Richard en de andere bandleden heeft zij het plezier in zingen weer helemaal terug gevonden en is erg benieuwd wat de muzikale toekomst hun gaat brengen.

 

Na jaren gezongen te hebben in de douche en op haar slaapkamer is Claudia op haar 29e pas iets gaan doen met zingen. Via Ineke is ze terecht gekomen bij 'Pop & Musicalkoor Scala' en heel kort daarop ook bij de countryband 'Balance'. Daar heeft ze met ontzettend veel plezier gezongen samen met Ineke.

Ze heeft een cd opgenomen 'My Dream' met allemaal covers die iets voor haar betekende. Een lang gekoesterde droom die uitkwam.

Ze heeft haar eigen geluidsinstallatie aangeschaft en kon zo ook alleen op pad. Met muziekbanden kon ze gaan zingen op bruiloften, begrafenissen, braderieën, Koninginnedagen, kerstmarkten en feestjes.

Ze vormt samen met gitarist Jos Hoogenboom (collega en vriend) het duo 'Just Us'. Zij brengen covers ten gehore van o.a. Adele, Ilse Delange, Billy Joel en Ramses Shaffy en hebben samen ook een demo cd opgenomen.

Samen met haar zus Wilma vormt ze het duo 'De zingende zussen'. Ze brengen Hollandse hits ten gehore met Koningsdag en op verschillende feestjes voor ouderen.

Sinds kort zingt ze weer samen met Ineke bij 'Bony Marony' waar ze heel veel plezier in heeft. Ze is blij dat ze met deze goede band en leuke groep mensen muziek mag maken.